islami forum,islami sohbet,islami chat,dini forum  

Go Back   islami forum,islami sohbet,islami chat,dini forum > Kanal-7 Sevgili Peygamberimiz ( S.a.v ) > Ehl-i Sünnet

Ehl-i Sünnet Ehl-i sünnet nedir ve kimdir.? bu konu hakkinda bütün detayli bilgileri bu baslik altinda bulabilirsiniz...

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07 Şubat 2010, 00:57
Acemi Üye

Standart Peygamber Efendimiz ve Sahabeleri

Selamün aleyküm arkadaşlar. Sahabelerin hayatı ve peygamber efendimizin hayatını en ince ayrıntısına kadar öğrenmek ve bilgilenmek için sizlere güzel bir haberim var. M. Yusuf Kandehlevi'nin Hayatüs Sahabe 4 cilt ile İmam Kastalaninin Mevahib-i Ledünniyye 2 cilt kitapları bizleri aydınlatıcak ve ışığa ulaştıracak 2 süper eser. Hz.Peygamber(s.a.v.) buyuruyor ki, Ashabım yıldızlar gibidir, hangisine uyarsanız kurtuluşa erersiniz. İşte bu sebebpten dolayı sizlere Divan Yayınlarının muhteşem kampanyasını söylemek istiyorum bu iki muteşem eserin toplam piyasa değeri 190 TL fakat bu kampanyada tamamı 69 TL ye siparişi verdim geldi ve bu iki muhteşem eserin yanında güzel bir incelik yaparak birde hediye bir kitap yollamışlar ve bende bunu bir borç bildim sizlere. Hayatü's Sahabe ve Mevahib-i Ledünniyye Sitenin linki burada iletişim bilgileride sitede mevcut herkese hayırlı günler.

Konu bLAde tarafından (08 Şubat 2010 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.

Paylaş

Etiketler
efendimiz, peygamber, sahabeleri

Seçenekler
Stil